Service

Wij zorgen voor uw totale auto onderhoud

Bij Wander’s Bandenservice kunt u ook terecht voor uw totale auto onderhoud.
Kwaliteit en lage prijs zijn onze uitgangspunten. Uw afspraak voor APK, klein of grote beurt is zo geregeld.

Grote onderhoudsbeurt

Een Grote onderhoudsbeurt regelt u bij Wander’s Bandenservice sneller en voordeliger dan elders. Aan de hand van een inspectieformulier wordt uw auto op 95 punten gecontroleerd en kunnen wij snel en nauwkeurig bepalen wat de staat van uw auto is.

APK

De Algemene Periodieke Keuring is een wettelijke verplichting, evenals de uitlaatgasmeting. Wij bieden u een complete keuring en adviseren u, indien nodig, over de nog benodigde werkzaamheden. De keurmeesters letten op de verkeersveiligheid, de milieuvriendelijkheid van uw auto en op de juiste registratie.

Kleine onderhoudsbeurt

Wij verversen de olie, vervangen het oliefilter en uw auto wordt op 22 punten gecontroleerd. Ook worden diverse vloeistoffen bijgevuld.

Airco check

Autofabrikanten raden aan om de airco van uw auto elke vier jaar opnieuw te laten vullen. Het advies van ons is: neem het zekere voor het onzekere en laat uw airco één keer per jaar checken.

Olie verversen

Met verse kwaliteitsolie worden de prestaties van uw auto beter tegen een lager brandstofverbruik. Bovendien wordt het geluid van uw motor gereduceerd.

Accu

Kom niet stil te staan met een weigerende accu! Laat onze experts regelmatig uw accu controleren.

Uw afspraak voor APK, klein of grote beurt is zo geregeld.

Betere wegligging: 3D uitlijnen en balanceren

Wander’s Bandenservice zorgt voor een goede wegligging. Trekt uw auto naar links of naar rechts? Kom dan snel langs bij Wander’s Bandenservice om uw auto perfect te laten 3D uitlijnen. Om problemen als scheeftrekken, onstabiel weggedrag en scheve bandenslijtage te verhelpen, heeft Wander’s Bandenservice speciale uitlijnapparatuur om u weer goed op weg te brengen!

3D Uitlijnen

Previous
Next

De wielen van uw auto zijn in nauwkeurig bepaalde standen geplaatst voor een prettig weggedrag en een minimale bandenslijtage. Maar na verloop van tijd kunnen er in deze wielstanden afwijkingen ontstaan. Bijvoorbeeld als gevolg van het rijden over een grote steen, door diepe gaten in het wegdek of door hard contact met een stoeprand. Ook bij een aanrijding kan een wiel een klap hebben opgelopen. Daardoor is uw auto minder koersvast, dus minder veilig, en zullen de banden sneller onregelmatig slijten. Alleen daarom is het al verstandig om de uitlijning van uw auto eenmaal per jaar te laten controleren.

Als bandenexpert adviseren wij u om minimaal eenmaal per jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren.

3D Uitlijnen is specialistisch werk. De autobranche verandert voortdurend en nieuwe merken, modellen en types zijn aan de orde van de dag. Vertrouw op onze uitlijnexperts. Zij worden continu getraind en beschikken over de meest actuele kennis. Daarnaast werken zij met geavanceerde en betrouwbare apparatuur. Een veilig idee!

Balanceren​

Juiste balancering voorkomt het trillen van uw stuur bij bepaalde snelheden. Bij montage van nieuwe banden is het balanceren van uw banden onmisbaar. Bovendien gaat een gebalanceerde band langer mee en dat levert een besparing op.

Wij adviseren u al bij de minste trilling de balans te laten controleren, aangezien dit nooit vanzelf overgaat en gaandeweg erger wordt.